2014-07-12 08:32:39• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Mindennek megvan az oka

Napi horoszkóp július 12-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Eddig is tudta, de most a bőrén is érzi, hogy a legjobb védekezés a támadás. De azért azt sem érdemes túlzásba vinni. Ha valahol azt érzi, hogy az akarata úgy megy át, mint kés a vajon, akkor ne legyen még erőszakosabb!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ha egészségügyi problémája van, akkor ne halogassa tovább az orvos felkeresését! Ha nem tudja, hogy kihez forduljon, a mai napon jó tanácsot kaphat egy régi barátjától. Hallgasson az unszolására, mert jól járhat a javaslataival.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Egy régi szerelem újra felbukkanhat az életében. Ha még nem unta meg az illetőt, ha nem merítették még ki a kapcsolat nyújtotta minden lehetőséget, akkor akár románc is lehet a dologból. Ellenkező esetben marad a puszta nosztalgiázás.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ma megismerkedhet valakivel, aki, bár elsőre nem túl szimpatikus önnek, mégis a hasznára válhat idővel. Sőt, a haszonnál is többre számíthat: baráti, s üzleti kapcsolatra. Várja ki, míg pozitívan csalódhat benne!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Mindennek megvan az oka, még az átmeneti nehézségeknek is. A sors ma a családjával, az otthonával kapcsolatos kérdésekben teheti próbára. Mint a mesebeli legkisebb fiú, akkor jár el helyesen, ha nem az önös érdekeit nézi először.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A kedvese ma önnek szegezheti a nagy kérdést: összekötik-e az életüket? Ha a válasza egyértelműen nem, akkor jobb, ha nem is rabolják tovább egymás idejét. Ha csak egy kicsit is hezitál, akkor már inkább az igen mellett döntsön!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A kedvességével mindig is jobban le tudta venni az embereket a lábáról, mint az akaratosságával. Ez bizony ma sincsen másként. Ha azt látja, hogy a haragjától senki nem retten meg, s parancsainak nem engedelmeskednek, próbálja ugyanazt kérve-kérve.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ne áltassa magát: ön is hazudott már életében. Nem csodálkozhat azon, ha ezt más is megteszi. Inkább azon gondolkozzon el, hogy miért történt ez meg. Ha a gyermeke, vagy partnere az illető, akkor még az is lehet, hogy félelemből tette, amit tett.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Egy fontos családi eseményre készülhet a mai napon, de az utolsó pillanatban kaphat észbe, hogy valami fontosat elfeledett. Nem kell kétségbe esnie: az illetőnek talán nem is olyan elengedhetetlen, ami önnek az. Vegye könnyedébben!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Úgy tapasztalta, az érzelmei mindig rossz irányba vitték önt, ezért mostantól már csak az értelmére akar hagyatkozni. Pedig a megoldás valahol a kettő között lenne igazából. Az érvek nem tudják a lélek mélységeit megragadni. Azt csak megérezni lehet.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A féltékenység felütheti a fejét a párkapcsolatában: ön, amilyen kis huncut, talán még direkt provokálja is a másikat. Nem kéne! A végén éppen önnek lesz majd baja a cirkuszból, ami ebből kerekedik. Hiába: aki szelet vet, vihart arat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Válaszút elé állíthatja ma önt a sorsa, s bizony nem könnyű meghoznia a döntést. De nem is kell elhamarkodnia. Kérjen haladékot, amíg lehet, és beszélje meg egy jó barátjával, hogy mit is kéne választania. De lehet, hogy a kétségei maguktól eloszlanak.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: